Nesil Baskı - Online Baskı Hizmetleri

Yüzlerce ürün yelpazemizle, müşterilerimize rekabetçi ve uygun fiyatlar sunuyoruz.

Kalite Politikası

Müşterilerimize kaliteli hizmet ve ürünler sunmak için taahhütte bulunuyoruz. Kurumsal kalite politikamızın temel amacı, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, iş süreçlerimizi sürekli iyileştirmek ve çalışanlarımızın eğitim ve gelişimine önem vererek işletmemizi sürdürülebilir bir şekilde yönetmektir.

Bu amaç doğrultusunda, kalite yönetim sistemimiz ISO 9001 standardına uygun olarak tasarlanmış ve uygulanmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak, gereksinimlerini karşılamak ve beklentilerini aşmak için sürekli olarak iş süreçlerimizi gözden geçiriyor ve iyileştiriyoruz.

  • Müşteri memnuniyeti, en önemli önceliğimizdir. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışırız.
  • Ürün ve hizmetlerimizde kalite standartlarını yüksek tutarız. Kalite kontrol süreçleri ile her aşamada ürün ve hizmet kalitesini denetler, en iyi sonucu almak için sürekli iyileştirme faaliyetleri yürütürüz. 
  • Tüm çalışanlarımızın, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmalarını sağlamak amacıyla sürekli eğitim ve geliştirme faaliyetleri yürütürüz.
  • Kurumsal faaliyetlerimizde çevreye saygılı olmak ve sürdürülebilirlik ilkesini benimsemek en temel prensibimizdir.
  • Tüm faaliyetlerimizi yasal düzenlemelere uygun olarak gerçekleştirir, etik değerlere saygı duyarız.

web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan