Nesil Baskı - Online Baskı Hizmetleri

Yüzlerce ürün yelpazemizle, müşterilerimize rekabetçi ve uygun fiyatlar sunuyoruz.

5 mm Dekota Baskı

Barkod: 332431
Ürün Kategori: UV Baskı
Birim Fiyatı: 339,52 ₺
En (cm) Boy (cm) Alan (m2) Çevre (m)
Birim
Toplam

Foreks baskı yani bilinen diğer ismi ile dekota pürüzsüz yüzeyli, esnek ve dayanıklı yapıda PVC esaslı bir baskı malzemesidir. 1’den 18 mm kalınlığa kadar olup baskısı alınan poster ya da afişin arkasına yapıştırılan, fotobloğa göre daha sert olan PVC’den üretilir. Aynı zamanda iç ve dış mekânlarda kullanılmaktadır.

Ayrıca fotoblokta olduğu gibi üzerine laminasyon atılarak uzun ömürlü olması sağlanmaktadır. Taşıması ve montajı çok kolaydır bu nedenle vitrinlerde tercih edilen bir afiş\poster malzemesidir.

Özellikle görsel baskı uygulamalarında ideal ve uygun maliyetli bir malzemedir. Özellikle üzerine folyo uygulaması için en ideal malzemedir. İç ve dış mekanlarda ve aynı zamanda pano, afiş uygulamaları kullanım alanlarıdır. Ayrıca cut-out kesimler yapılarak ayaklı pano için de tercih kullanılmaktadır.

Web sayfamızdan yapacağınız sipariş sonrasında, ürünleriniz MNG Kargo güvencesi ile adresinize teslim edilecektir. Siparişlerinizin takipleri için, kargo takip numaranızla kargomnerede.co adresinden sipariş durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

Kargo Durumları

Ürün kargodan eksik çıkarsa ne yapmalıyım?
Teslim aldığınız ürünler kargodan eksik çıkarsa 'Destek' sayfasında sipariş numaranızı belirterek durumu anlatan bir mail gönderebilirsiniz. Size en yakın kısa süre içerisinde bu konu hakkında cevap verilecektir. Dilerseniz +90(324) 336 39 24 nolu telefondan, müşteri hizmetleri yetkilimizle görüşebilirsiniz.

Ürünü teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?
Kargo görevlisi ürünü size veya belirttiğiniz kişiye teslim ederken kimlik belgesi veya ehliyet isteyecektir. Bu sebeple sizin veya teslim alacak kişinin yanında kimlik belgesi veya ehliyetinin bulunması gerekmektedir. Ürünü teslim aldığınız paketi kargo görevlisinin yanında açıp, siparişinizi kontrol ediniz. Herhangi bir yanlışlık, eksiklik, kutuda kırılma ya da ıslanma gördüğünüz takdirde derhal bizimle irtibata geçiniz ve kargo teslim tutanağı doldurarak paketi kabul etmeyiniz. Yeni ürünleriniz tarafınıza direkt gönderilecektir. Kargoyu kontrol etmeden teslim almanız durumunda, kutu içerisinden çıkabilecek eksik ya da taşıma sırasında oluşabilecek kırılma olaylarından kargo firması mesul olmayacağı için zor durumda kalabilirsiniz. Lütfen kargo kolilerinin sağlam olarak size teslim edildiğinden emin olunuz.

Diğer Ürünler

Tekstil Baskı

Makam Bayrağı

1.828,21 ₺
UV Baskı

UV Folyo Baskı

156,70 ₺
UV Baskı

Kompozit Baskı

783,52 ₺
web tasarım vds vds sunucu mersin gergi tavan